Loading
GuideIcon

Gidswerk

Hieronder verschijnen slechts enkele bijzondere evenementen. In 2018 zal ik voor Birdingbreaks tal van reizen begeleiden naar onder andere Gambia, China, Zweden, Bulgarije, Brazilië,… Extra concrete info vind je bovendien op de website van deze Nederlandse reisorganisatie. Je kan mij verder ook steeds mailen indien je een gidsbeurt of een meerdaagse in de Hoge Ardennen wil aanvragen. Uiteraard zijn ook fotografen meer dan welkom. Ik heb enkele schuilhutjes die ik verhuur om tal van vogelpracht vast te leggen op de gevoelige plaat.

Ardennen in het voorjaar in samenwerking met Birdingbreaks.

Ardennen in het najaar.

22 maart – 25 maart 2018

Bijkomende info en inschrijven kan via de boekingsformule.

In deze periode zijn er heel wat soorten fraai waar te nemen zoals de imposante Oehoe. Naast deze fascinerende verschijning zijn Rode wouw, Klapekster, Taigaboomkruiper, Raaf, Appelvink, Goudvink, Kruisbek, Waterspreeuw, etc goeie kanshebbers, deels ook garanties.

Chinareis in samenwerking met Birdingbreaks.

Unieke fotoreis voor hoenders en meer!

30 maart – 9 april 2018

Bijkomende info en inschrijven kan via de knop.

Unieke fotoreis voor enkele schitterende hoenders in China! Tijdens deze reis krijg je de unieke gelegenheid om enkele zeer tot de verbeelding sprekende fazanten te zien én te fotograferen in een prachtige setting! We hebben tijdens deze reis exclusief toegang tot schuilhutten vanwaar je de balts van bijvoorbeeld Lady Amherst’s Pheasant van nabij kunt aanschouwen. China is het op vier na grootste land op aarde en herbergt het meest aantal fazantensoorten ter wereld. Reisleider Michaël is een bijzonder groot fanaat van deze kleurrijke vogels en neemt u mee op zoektocht naar zijn heilige graal, de Lady Amherst’s Pheasant. Naast deze fascinerende kraagfazant is er ook kans op tal van andere soorten zoals spectaculaire hoenders en kleurrijke zangvogels. Tijdens deze reis word je meegenomen door twee Chinese provincies om enkele tot de verbeelding sprekende hoenders te aanschouwen én fotograferen in het prachtige Chinese landschap van Sichuan en Shaanxi. 

Braziliëreis in samenwerking Birdingbreaks.

Het NO van Brazilië onder de loep.

3 december – 19 december 2018

Bijkomende info en inschrijven kan via de boekingsformule.

Tijdens deze reis komen de staten Ceará en Bahia aan bod voor tal van oogverblindende en bedreigde vogelpracht. Naast meer algemene soorten kan je vooral vele endemische vogels waarnemen. Tevens zijn er heel wat vogelsoorten recent ontdekt en beschreven zoals de Sincora Antwren en de Araripe Manakin. Landschappelijk is het eveneens een paradijs en vertoef je in uiteenlopende biotopen zoals de cerrado, de caatinga en het Atlantisch regenwoud.

WAT ZEGGEN MIJN GASTEN

Wil jij als eerste op de hoogte zijn

van al mijn nieuwe workshops, weekends en reizen?
Ik schrijf me in!
IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN
Scroll Up