Loading

Samenwerking

Ik ben als reisleider en natuurgids actief voor de Nederlandse reisorganisatie Birdingbreaks. Uiteraard begeleid ik vanuit mijn eigen bedrijfje vele weekends naar de Ardennen.

Birdingbreaks.nl

Ik ben reisleider voor Birdingbreaks en gids tevens enkele meerdaagse avonturen in het voor- en najaar in de Hoge Ardennen. De kraanvogeltrek, de notenkrakergekte, enkele tot de verbeelding sprekende uilensoorten en veel meer zijn, afhankelijk van de trip, steeds de graag geziene natuurelementen. De avonturen die ik mag begeleiden vind je op de website van Birdingbreaks. In het voorjaar van 2016 werd mijn droom om bij deze reisorganisatie te gidsen werkelijkheid. Van goede klant en vriend, vanaf nu ook werknemer bij deze noorderburen. Bedankt Laurens Steijn om mij deze kansen te geven en om mij toe te laten op uw schip!

World Pheasant Association

World Pheasant Association is een internationale organisatie die zich inzet voor de bescherming en het behoud van hoendervogels en hun biotopen. Er lopen wereldwijd tal van conservatieprojecten in zowel de vrije natuur als in beschermd milieu. Van alle Galliformes op aarde is meer dan de helft bedreigd in zijn bestaan. We merken zelfs een populatieafname van wilde hoenders in het algemeen. Vanaf 2018 schrijf ik artikels voor de WPA omtrent mijn reisbelevingen en lever ik beelden voor het magazine.

Foto Leeman

Foto Leeman is een fotozaak in de gemeente Tielt-Winge (Vlaams-Brabant) en ben al jarenlang trouwe klant bij de familie Leeman. Hun nieuwe slogan is “beter, en niet duurder”. Bij deze fotozaak vind je de specialist die graag tijd voor je maakt in de keuze naar artikelen of in de ondersteuning van uw aankoop. Iedereen kan er terecht voor foto- en videotoestellen, GSM, GPS, IPads, laptops, TV toestellen en multiroom audio. Tevens hebben ze alle mogelijke toebehoren voor al deze hightech toestellen. Een ware topzaak met veel oog voor de noden van de klant! Kortweg een absolute aanrader indien je op zoek bent naar de reeds vermelde toestellen.

Scroll Up