Loading

Samenwerking

Vanuit het veldwerk dat ik voor verschillende natuurorganisaties verricht, zijn Foto Leeman en the World Pheasant Association de meest belangrijke partijen doorheen mijn professionele activiteiten.

World Pheasant Association

World Pheasant Association is een internationale organisatie die zich inzet voor de bescherming en het behoud van hoendervogels en hun biotopen. Er lopen wereldwijd tal van conservatieprojecten in zowel de vrije natuur als in beschermd milieu. Van alle Galliformes op aarde is meer dan de helft bedreigd in zijn bestaan. We merken zelfs een populatieafname van wilde hoenders in het algemeen. Vanaf 2018 schrijf ik artikels voor de WPA omtrent mijn reisbelevingen en lever ik beelden voor het magazine.

Foto Leeman

Foto Leeman is een fotozaak in de gemeente Tielt-Winge (Vlaams-Brabant) en ben al jarenlang trouwe klant bij de familie Leeman. Hun nieuwe slogan is “beter, en niet duurder”. Bij deze fotozaak vind je de specialist die graag tijd voor je maakt in de keuze naar artikelen of in de ondersteuning van uw aankoop. Iedereen kan er terecht voor foto- en videotoestellen, GSM, GPS, IPads, laptops, TV toestellen en multiroom audio. Tevens hebben ze alle mogelijke toebehoren voor al deze hightech toestellen. Een ware topzaak met veel oog voor de noden van de klant! Kortweg een absolute aanrader indien je op zoek bent naar de reeds vermelde toestellen.

Scroll Up